Peuters en kleuters:
Voor peuters en kleuters heeft LoTi Beloning twee kraskaarten zonder
tekst die u kunt Thumbnail Beloningskaart Peutergebruiken voor zindelijkheid, overdag of ’s nachts zonder speen, zelf aankleden, eten, noem maar op. Elke keer dat het uw kind lukt mag hij/zij een vakje open krassen.

Basisscholieren:
Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar heeft LoTi Beloning een kraskaart die u kunt Thumbnail Beloningskaart LoTi BS 20gebruiken voor allerlei leermomenten. Van zelf aankleden, tot nieuwe dingen
proeven, op je stoel blijven zitten tot opruimen na het spelen en tanden
poetsen. Elke keer dat het uw kind lukt mag hij/zij een vakje open krassen.

Tieners:
Voor kinderen vanaf 10 jaar heeft LoTi Beloning een kraskaart die u kunt Thumbnail Beloningskaart Tieners
gebruiken voor allerlei leermomenten. Van zelf tas inpakken, nieuwe dingen
proeven tot kamer opruimen en huiswerk maken. Elke keer als uw kind de
afgesproken taak heeft gedaan, mag hij/zij een vakje open krassen.

Het mogen krassen blijkt voor veel kinderen al een beloning op zich. Mocht u nog een extra stimulans zoeken dan kunt u naast de beloningskaart een leuk cadeautje erbij kiezen. Of maak er helemaal een verrassing van en kies voor onze vrolijke beloningsbox met één of meerdere kraskaarten en cadeautje(s) onder de dubbele bodem. Voor meer informatie kijk op de webshop.

Heeft u zelf een idee dat u wilt laten uitvoeren, dan maken wij graag een beloningskraskaart voor u op maat. Informeer naar de mogelijkheden via ons contactformulier of stuurt u een e-mail naar info@lotibeloning.nl. U kunt alvast een prijsindicatie vinden in onze webshop onder producten “op maat”.