Beloningskraskaarten
Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar heeft LoTi Beloning een kraskaart die u kunt gebruiken voor allerlei Ik kan hetleermomenten. Van zelf aankleden, tot nieuwe dingen proeven, op je stoel blijven zitten tot opruimen, tanden poetsen of huiswerk maken. Elke keer dat het uw kind lukt mag hij/zij een vakje open krassen.
Het mogen krassen blijkt voor veel kinderen al een beloning op zich. Mocht u nog een extra stimulans zoeken dan kunt u naast de beloningskaart een leuk cadeautje erbij kiezen. Of maak er helemaal een verrassing van en kies voor onze vrolijke beloningsbox met één of meerdere kraskaarten en cadeautje(s) onder de dubbele bodem. Voor meer informatie kijk op de webshop.

Zwemles:
Voor kinderen die moeite hebben met zwemles heeft LoTi Beloning een zwemleskraskaart. Elke keer dat uw kind het gewenste gedrag is gelukt, mag hij/zij een vakje open krassen. Voor meer informatie kijk op de webshop.

Vakantie Bingo:
De vakantie bingo kraskaart zorgt voor afwisseling tijdens de soms lange rit naar de vakantiebestemming. De kaart kan gebruikt worden door kinderen vanaf 4 jaar. Uw kind gaat onderweg verschillende objecten en voertuigen zoeken. Bij sommige kraskaarten verschijnt er nog een vraag die de kinderen mogen beantwoorden. Kijkt u voor meer informatie in onze webshop.
Het mogen krassen blijkt voor veel kinderen al een beloning op zich. Mocht u nog een extra stimulans zoeken dan kunt u naast de beloningskaart een leuk cadeautje erbij kiezen. Of kan het bij BINGO tijd zijn voor een koekje of snoepje.

Uitnodigingen:
Voor uitnodigingen met een verrassend tintje, heeft LoTi Beloning de uitnodigingskraskaart. Antwoorden op de vragen “wie geeft het feestje”, “waar” tot aan de cadeauwens en telefoonnummers van de ouders verschijnen zodra het vakje open wordt gekrast.

Heeft u zelf een idee dat u wilt laten uitvoeren, dan maken wij graag een beloningskraskaart voor u op maat. Informeer naar de mogelijkheden via ons contactformulier of stuurt u een e-mail naar info@lotibeloning.nl. U kunt alvast een indicatie vinden in onze webshop.